fbpx

Cozy

Rijnkade

Aan thuiskomen heeft iedereen zijn eigen herinneringen. Maar wij denken dat thuiskomen en een kopje thee drinken wel iets is dat we allemaal wel eens doen. Misschien is het een herinnering van vroeger toen je als kind als je thuis kwam van school en eerst thee dronk. En misschien doe je dat nu met je eigen kinderen of gewoon sowieso als je thuis komt. Wij hebben er een warm gevoel bij. 

De iconische theepot van 7 meter hoog, die al op verschillende plekken heeft gestaan rond Hoog Catharijne, staat er nu wel heel koud bij. 

Namelijk, op een niet meer in gebruik zijnde, donkere parkeergarage. Nu is deze theepot natuurlijk niet ons kunstwerk, maar voor de gelegenheid is het wel fijn om er een warm of warmer gevoel bij te krijgen. Daar helpt een lege en koude parkeergarage natuurlijk niet bij in de wintertijd. Dus speciaal voor I Light U warmt Happy Tunnel de thee ook op. Het licht is in dit geval een soort van tijdelijke graffiti.

Kunstenaar: Happy Tunnel

Nederland

Happy Tunnel is een collectief van lichtontwerpers, lichtfanaten, lichtkunstenaars. Wij maken voornamelijk tunnels een fijnere plek om doorheen te rijden, fietsen of lopen. Maar soms zijn er ook andere plekken die iets meer warmte of een fijner gevoel kunnen gebruiken. Dat soort plekken willen we natuurlijk ook een beter gevoel geven.